Om Kvistberga

Personligt bemötande, kvalitativa produkter och snabba leveranser. Alltid med ett leende på läpparna. Det är Kvistberga.

Generation nummer två är på framfart. Fredrik Lingons och Sophie Pettersson har sedan 2011 drivit familjeföretaget Kvistberga, grundat av Göran Karlsson 1985. Syskonen är väl kända bland kunder och kollegor. Tillsammans tar de vara på Göran Karlssons starkaste idéer och kombinerar dessa med nya influenser.

“Vi har Kvistberga i blodet. Redan som barn introducerade pappa Göran oss till företaget. Vi tror på det familjära och vårt mål är att våra kunder ska känna att de är en del av familjen.” – Fredrik och Sophie, ägare av Kvistberga.

Kvistberga har under åren vuxit sig starkt. Idag exporterar Kvistberga ramper till ett 10-tal länder inom Europa. Marknaden är allra störst i Sverige och Kvistbergas ramper finns representerade i de flesta landsting samt i ett flertal kommuner.

Syskonen Fredrik och Sophie är måna om att göra platser tillgängliga för alla och erbjuder därför ramper till alla tillfällen.